Liiku luonnon voimalla -kortit x 10kpl, á 30€

300,00

Tässä paketissa tulee 10kpl Liiku Luonnon voimalla- korttipakkoja!

Liiku luonnon voimalla -kortit sisältävät 32 harjoitetta. Kortit on suunnitellut Tuulia Luomala ja kuvittanut Anniina Suninen. Kortit ovat kokonaan suomalaista työtä taittoa ja painoa myöten. Korttien koko on 9 x 12,5 cm, ne on pakattu kätevään koteloon, josta ne on helppo ottaa käyttöön.

Eläin- ja luontoaiheet vievät meidät liikkumaan luonnon voimalla. Jokaisessa kortissa on harjoitteen lisäksi ajatuksia ja kysymyksiä, jotka ohjaavat meidät tunteidemme äärelle. Kortin takapuolella olevasta QR-koodista aukeavat videot, jokaisen kortit kohdalla erikseen on ohjeistus kuinka harjoite tehdään. Mielikuvituksen käyttö on kuitenkin suositeltavaa ja korttia voidaan käyttää hyvin monella tavalla.

Kortit sopivat jokaiseen kotiin sekä opetuksen tueksi niin päiväkoteihin kuin kouluihin. Jos haluat käyttää kortteja työssäsi lasten kanssa, niin ota meihin yhteyttä. Meidät on mahdollista pyytää paikan päälle ohjaamaan korttien käyttöä.

Kuvaus

Luonto ja eläimet antavat meille ideoita ja oivalluksia liikkumisesta ja tunteista. Korttien avulla tutustut kehoosi ja sen toimintaan. Ajatuksia herättävät kysymykset kutittelevat mielikuvitusta ja ajatuksia liittyen luontoon ja eläimiin ympärillämme.

Miten sinä olet osa luontoa? Miltä liike tuntuu sinussa? Mistä sinä pidät ja mikä sinä haluaisit olla? Tutustu itseesi korttien avulla ja nauti liikkeestä.

Tässä paketissa tulee 10kpl Liiku Luonnon voimalla- korttipakkoja!

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Liiku luonnon voimalla -kortit x 10kpl, á 30€”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *