Viiden voima (kirja ja korttipakka)

38,00

Viiden voima kertoo viidestä elementistä, joita meissä kaikissa on. Kirjan ja korttipakan (42 korttia) avulla voit oppia tuntemaan itsesi ja läheiset ihmiset paremmin. Millaisia piirteitä sinussa on? Miten ne sinussa ilmenevät? Kirjassa ja korteissa on harjoitteita, joiden avulla voit pohtia tunteita ja kehosi ilmentämiä asioita tarkemmin.

Kirjan on kirjoittanut Tuulia Luomala ja kuvittanut Anna Suninen. Mielikuvituksen ja tunteiden äärelle kirjan ja korttien avulla sinut johdattavat erilaiset yksisarviset. Sinun ei tarvitse olla hevosihminen nauttiaksesi yksisarvisten voimasta. Kirja on suunnattu nuorille, mutta sopii kaikenikäisille, jokaiselle omalla tasollaan.

Kuvaus

Ostaessasi tämän tuotteen saat kirjan ja korttipakan, jotka täydentävät toisiaan. Kirjassa selitetään tarkemmin mitä viisi elementtiä tarkoittavat. Kortteihin on kerätty eri elementtien kuvat ja niihin liittyvät tehtävät. Kortteja voidaan käyttää monella tavalla oman itsen kehittämiseen tai ryhmätyöskentelyyn nuorten kanssa työskennellessä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Viiden voima (kirja ja korttipakka)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *