Mielellään Liikkeessä

(1 tuotearvio)

28,00

Tämä kirja on tarkoitettu avuksesi palauttamaan, säilyttämään ja kehittämään kehosi toimintaa. Tavoitteena on tasapainottaa, motivoida, vahvistaa ja pitää sinut hyvinvoivana. Kirjassa olevat harjoitteet kuormittavat kehoasi monipuolisesti jokaiseen liikesuuntaan. Harjoitteita voit helpottaa tarvittaessa alkuun, jotta pääset liikkeeseen mukaan. Älä takerru liiaksi liikkeen oikeaoppiseen suorittamiseen tai hengityksen rytmiin. Tärkeämpää on se, että yrität ja liikut päivittäin. Tunnustele liikettä kehossasi. Kirjat ovat kirjoittaneet Tuulia Luomala ja Mika Pihlman.

Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Liike ja liikkuminen ovat hyvinvoinnin peruspilareita. Luonnollinen liikkuminen tuntuu hyvältä mielessä ja kehossa. Se tuo sinut kohti tasapainoa. Miltä liikkuminen ja liike sinusta tällä hetkellä tuntuvat? Oletko hukannut yhteyden kehoosi tai mieleesi tai molempiin? Joskus voi olla vaikeaa aloittaa liikkuminen, jos sen ilon ja helppouden on hukannut tai unohtanut. Oletko saanut ohjeita, joilla harjoittelun tulisi onnistua ja kipujen väistyä? Oletko noudattanut saamiasi ohjeita vai ovatko ne jääneet pölyttymään hyllyyn? Mitäpä jos tällä kertaa lähestyisit kehoasi ja mieltäsi yhdessä ajatuksen kanssa. Miten kehosi reagoi, jos aloitat lempeän ja sitkeän harjoittelun kohti sitä, että olet mielellään liikkeessä.

Mielellään liikkeessä -kirjaan on kerätty vuosien aikana hyviksi havaittuja ja kokeiltuja liikkeitä ja harjoitteita luonnollisen liikkumisen löytymisen tueksi. Kirjan ohjeiden avulla voit turvallisesti aloittaa omalta tasoltasi liikkumisen, vaikka tuntuisi kuinka vaikealta niin pienillä askelilla aloittaminen onnistuu. Kirjan kirjoittajat fysioterapeutit Tuulia Luomala ja Mika Pihlman pohtivat liikkumisen lisäksi mielen yhteyttä kehoon ja liikkeeseen sekä antavat konkreettisia ohjeita käytännön onnistumiseen.

1 arvio tuotteelle Mielellään Liikkeessä

  1. Maria Lehtonen

    Kirja on kaunis ja käytännöllisen selkeästi rakennettu kokonaisuus😍. Harjoitukset toimivat lähes missä ympäristössä tahansa, mutta kuvat muistuttavat, kuinka luontoyhteys tarjoaa liikuntahetkelle aivan oman kokemuksellisen ulottuvuuden, jossa mieli lepää🦋🌳🐦.

    Kirjoittajien asiantuntijuus sanoittuu ymmärrettävästi erikoissanaston ja -käsitteiden osalta. Kirja tarjoaa tärkeää tietoa lisäämään ymmärrystä kehon ja mielen jatkuvasta vuoropuhelusta sekä tämän kokonaisuuden huomioimisesta terveyttä edistävällä tavalla; olemaan mielellään liikkeessä😄🧠🏃‍♀️🕺🤸🥰.

    Erityisen tarpeellisena tämän ajan haasteet huomioiden pidän kirjan loppuosaa, jossa tuodaan helposti ymmärrettävällä tavalla esiin ihmisen psykofyysinen kokonaisuus sekä tarjotaan harjoituksia, joiden avulla voi syventää ymmärrystä mielen hallinnasta ja hermoston säätelystä käytännössä.

    Fysioterapeuttina tarjoan tämän kirjan asiakaskirjastoon ykkössuosituksella ja erityisesti psykofyysisen fysioterapian asiakkaille lisäämään ymmärrystä, joka tukee omaa kuntoutumista .

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *