Stressireaktiot, vagushermon toiminta ja tasapainottaminen

49,90

Kurssissa on 3 osaa

Ensimmäisessä osassa tutustutaan keskushermoston, erityisesti vagushermon rakenteeseen ja toimintaan. Toinen osa sisältää autonomisen hermoston toiminnan mittaamista ja palautumista. Kolmannessa osassa saat käytännön vinkkejä ja ideoita siitä mitä voit itse tehdä voidaksesi paremmin.

Kuvaus

Kurssi on tarkoitettu palautumisesta ja autonomisen hermoston toiminnasta kiinnostuneille. Aiempaa anatomista osaamista ei tarvita. Luennot ovat selkeitä ja havainnolliset kuvat auttavat sinua ymmärtämään hermoston toimintaa monipuolisesti. Stressireaktioiden ymmärtäminen helpottaa omia vaikutusmahdollisuuksia. Kurssin jälkeen ymmärrät mikä autonominen hermosto on, miten vagushermo liittyy siihen. Lisäksi saat vinkkejä miten autonomisen hermoston toimintaa voidaan mitata.  Käytännön harjoitteet ja ohjeet auttavat sinut alkuun autonomisen hermoston tasapainottamiseksi. Näin saat ymmärryksen mitä voit itse tehdä oman hyvinvointisi eteen.

Koulutus on käytettävissä heti oston jälkeen. Pääset kirjautumaan koulutukseen https://myfasciatraining.com/login/ -sivulta antamallasi sähköpostiosoitteella ja sähköpostiin saamallasi salasanalla.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Stressireaktiot, vagushermon toiminta ja tasapainottaminen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *