Terve sisäilma – mitä se on?

350,00

Tämä koulutus tarjoaa sinulle tuhdin tietopaketin sisäilmasta ja sen merkityksestä terveydelle. Kahden päivän luentojen ja reilun kirjallisen materiaalin avulla pystyt pohtimaan rakennuksen terveyttä, sisäilman puhtautta sekä oman kehon toiminnan tukemista. Koulutus auttaa sinua ymmärtämään sisäilman merkitystä elimistön toimintakyvylle.

Kuvaus

Terve sisäilma -koulutus sisältää kahden päivän luennot sekä reilun määrän kirjallista materiaalia. Kouluttajina toimivat yleislääkäri Ville Pöntynen ja rakennusterveysasiantuntija Jussi Timonen. Koulutuspäivien aikana Tuulia Luomala ja Mika Pihlman ohjaavat hengitys- ja meditaatioharjoituksia.

Verkkokoulutus sisältää perustietoja rakennusterveydestä ja altisteista. Koulutuksen kautta opit miten eri altisteet vaikuttavat kehoon ja millaisia oireita ne aiheuttavat.

Koulutus pitää sisällään:
• Toksikologian perusteita
• Milloin epäillä sisäilmaa oireiden aiheuttajaksi? Mitä laboratoriokokeet ja tutkimukset
kertovat?
• Mitä rakennuksesta voidaan päätellä ja miten tutkia luotettavasti?
• Kuinka oireita voidaan helpottaa – asiakkaan ja rakennuksen näkökulmat!
• Katsaus sähkömagneettisten kenttien terveysvaikutuksiin.

Koulutus on käytettävissä heti oston jälkeen. Pääset kirjautumaan koulutukseen https://myfasciatraining.com/login/ -sivulta antamallasi sähköpostiosoitteella ja sähköpostiin saamallasi salasanalla.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Terve sisäilma – mitä se on?”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *