Polku luonnolliseen kävelyyn

59,00

Kurssi sisältää 4 teorialuentoa videoina, 3 ohje-, 4 testaus- ja 3 harjoitevideota. Ladattavia tiedostoja testeistä ja harjoituksista on 10 kappaletta. Materiaalia on siis runsaasti!

Teoriaosuudet ja käytännön videot, ohjaavat sinua kohti optimaalista alaraajan ja jalkaterän toimintaa. Kurssivideoissa huomioidaan keho kokonaisuutena, joten harjoitteissa on mukana myös koko selkärangan toiminta.

Kuvaus

Tämä verkkokoulutus sisältää monipuolisen kattauksen teoriaa ja käytäntöä. Teoriassa opit miten kenkä on kehittynyt ja miten kenkä vaikuttaa jalkaterän toimintaan. Teorialuennot auttavat ymmärtämään jalkaterän rakennetta ja toimintaa. Pohdimme mikä on optimaalista jalkaterälle ja millaisia toiminnan häiriöitä jalkaterässä voi olla. Missä painopiste olisi hyvä olla? Miten jalkaterän toimintaa voidaan kehittää? Lisäksi saat tietoa kenkiin liittyvistä tutkimuksista eli mitä tiedämme tutkitun tiedon valossa paljasjalkakengistä.

Käytännön osuudessa opit valitsemaan itsellesi sopivan kengän. Mitä sinun tulee huomioida kenkää valitessasi. Kurssi pitää sisällään paljon käytännön harjoituksia, jotka tukevat ja auttavat sinua kohti optimaalista jalkaterän, alaraajan ja lantion toimintaa.

Koulutus on käytettävissä heti oston jälkeen. Pääset kirjautumaan koulutukseen https://myfasciatraining.com/login/ -sivulta antamallasi sähköpostiosoitteella ja sähköpostiin saamallasi salasanalla.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Polku luonnolliseen kävelyyn”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *